Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на ролки за боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цени на ролки за боксер

Ролки: едната беше 55 лева-май, а другата 75 лева
    4. Десен преден носач - 125 лева
    5. Ляв преден носач - 125 лева
    Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

човека мое си е купил арни не кат твоите фиорелски боклуци
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mury
      [quote:2ykvened]4. Десен преден носач - 125 лева
      Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта [/quote:2ykvened]

Съжелявам ама аз не купувам боклуци или от моргата части.
      НЕ мога да ти кажа каква марка бяха ролките ама не са от най-скъпите.
      Всичко е оригинално. Няма менте.
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        [quote:2pg93t29]4. Десен преден носач - 125 лева
        Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта
        Всичко е оригинално. Няма менте. [/quote:2pg93t29]

И как разбра че е оригинално а как разбираш кое е боклук и кое не ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли хахахахаха тва вече ме разсмя аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от vladu
          човека мое си е купил арни не кат твоите фиорелски боклуци
          А ти бре тикво с кво караш

Comment

Брях аз па си мислех че боксера е с еднакви обтяжни ролки на ангренажа
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
              [quote:3qz6asd6]4. Десен преден носач - 125 лева
              Всичко е оригинално. Няма менте.
              И как разбра че е оригинално а как разбираш кое е боклук и кое не ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли хахахахаха тва вече ме разсмя аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части [/quote:3qz6asd6]

На мен не ми трябва да знам кое каква марка е и колко е добро. Има си човек за това който ми казва това е добро това е боклук. Ще взема това еди си колко струва и него ще ти сложа на колата. На мен не ми се налага да мисля и да гледам. Предполагам човека който ми казва кое какво е и с какво е по добро си разбира от работата и знае за какво става въпрос

Поздрави
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                Брях аз па си мислех че боксера е с еднакви обтяжни ролки на ангренажа
                Ами той е и аз се зачудих на различните цени ама колегата казва че неговия човек знае кво да му даде

Comment

Само не разбрах, има по-евтини и по-скъпи *оригинални* ролки ? Все си мислех, че оригиналните резервни части немат разновидности, амааа аз кво разбирам. Нали и аз фиорела ползвам Та кои са арните ролки ? Мойте беха у некви грозни кутиики сиви едни така и пише ФИАТ Ланчиа Алфа Ромео, ама пълни ментаци. Имаше и некоя и друга различна де от по-арните
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
                    Цитат:

Comment

Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
                      Цитат:

Comment

хахаха кви са тия цени бе колега???
                        Ремък - 11лв
                        Ролка - 9.50.... са незнам колко са оригинални, но да приемем че не са и оригиналните са на двойна, аиде тройна цена.... каде отива6 ти......
                        PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
                        Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Цените са си доста реалистични. Става дума за SKF все пак
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Извинете за тъпия въпрос... но на колко време/км се сменят тия ролки и ремъци?
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

До колкото знам се сменят на около 60000 км, но аз бих ги сменил на 50000. А според мен ролки SKF ще изкарат към 100000км.
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                              X